Avatar billede meegaard Nybegynder
10. maj 2004 - 09:09 Der er 1 løsning

Fejlagtigt fund af TV

Hey derude!

Jeg har et problem med mit grafikkort og dets TV-out! Kortet er et FX5900. Når jeg går ind i nView og vil ændre skærmen til mit TV, har den fundet et NTSC-fjernsyn i stedet for et PAL fjernsyn, hvilket vil sige at alting bliver sort/hvid på skærmen - hvilket er RET trist!

Jeg kan simpelthen ikke få lov at ændre indstillingen fra NTSC over til PAL, den er låst fast på NTSC-M selvom det skulle være PAL-B.

Jeg installerede de nyeste officielle driver fra nVidia i går (56.72), kan det have noget med dem at gøre? Er der nogen der kender til samme problem efter at have installeret den driver - hvis det altså er den, der er problemet?

Jeg håber nogen kan hjælpe, så jeg kan få farve på TV-out'en igen ;-)

På forhånd mange tak!
Avatar billede meegaard Nybegynder
21. februar 2005 - 09:17 #1
no answer
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester