Da Jeg nu er er kommet til nr 2grill-bar-job og er ret uenig med chefen om opbygning (han er også ny i faget) af en burger spørger jeg her hvad i helst ville have, vi snakker en helt alm burger på en helt alm lille grill...:
Ved 2, går en del stegefedt i de underliggene grøntsager + dressing og dermed spiser man halvstegte grønsager og dressing blandet med stegefedt... Endvidere har denne model et ret højt tyngdepunkt hvilket gør den svær at få den til at "balancere" - især ved en dobbelt model. - faktisk umuligt uden den vælter.
Endvidere undrer det mig at det nye sted går ultra op i rengøring ved lukketid (tager 4 personer en lille time og det er ikke en stor grill...) - men ved gammeldaws is ved de ikke at man normalt dypper "skeen" i vand ved hver kugle - og det vand skal skiftes flere gange dagligt? - De har bare to skeer som man bare graver løs med som resulterer i chokolade is i jordbær osv...
Og endeligt - jeg har ikke arbejdet med softicemaskiner før - er det normalt at når man letter låget på sådan en - så er den fuld af "skum" øverst?
det var da et alternativ spørgsmål :) Men jeg må ærligt indrømme at jeg aldrig har skænket burgerens opbygning en tanke, det eneste der tæller for mig er at der er godt med fyld ;)
john_stigers>> Det eneste der IKKE bliver slasket er bøffen, men det gør det andet. Specielt salaten skal holdes adskilt fra bøffen, og det gøres ret fint med tomater som varmeskjold. Agurk bliver også hurtigt slasket, derfor er tomat nr.1 til det formål.
John, tror der er forskel på bøffer/stegemåde, nogle gange kan du næsten ikke sætte tænderne i sådan en burger i papir, uden det løber med fedt/stegesaft og papiret nærmest opløses
Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.