Avatar billede triplebeex Nybegynder
29. marts 2004 - 00:04 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Denver DVD-438 beskærer billedet. Er det normalt?

Hej der,

jeg har lige investeret i min første DVD-afspiller, en Denver DVD-438, som jeg er godt tilfreds med pånær én ting: Den beskærer billedet ved afspilning af DVD-film!

Jeg kan konstatere dette ved at pause billedet, og så zoome ud (til f.eks. 1:2). Det udzoomede billede er mere aflangt, og det er tydeligt at der beskæres i venstre og højre kant ved 1:1 zoom. TV'et jeg benytter er et ganske normalt 28".

Maskinen har tre forskellige skærmindstillinger:
- PS (Pan & Scan)
- LB (Letterbox)
- W (Widescreen)

PS og LB opfører sig 100% ens på denne afspiller (hvilket undrer mig lidt). De indsætter en sort bjælke i top og bund, men ved udzoom som beskrevet ovenfor er det tydeligt at siderne er beskæres ved normal zoom. Kun ved udzoom opnås altså et totalt ubeskåret billede - det er desværre bare ikke godt nok at skulle se på et billede i 1/2-størrelse.

Jeg har også prøvet at afspille koncert-DVD'er, altså optagelser som er født til afspilning på en TV-skærm i modsætning til biograffilm. Samme problem.

Er dette en generel DVD-ting, eller er det en Denver-feature?
Avatar billede shocino Nybegynder
16. april 2004 - 07:14 #1
det er normalt det kører 4:3/16:9 altså widescreen
Avatar billede triplebeex Nybegynder
16. april 2004 - 19:03 #2
Lukket
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester