Avatar billede boomshanka Nybegynder
05. februar 2001 - 17:05 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Roger Wilco

Er der nogen, som har erfaring med programmet? Jeg har udført en clean install og jeg kan også sagtens logge på en kanal. Alligevel virker lyden ikke (recieve, send/recieve - det gør ingen forskel). Er der nogen, som har en idé om, hvad der kunne være galt?
Avatar billede roger Nybegynder
09. maj 2001 - 03:29 #1
hvis du både skal modtage og sende, så skal dit lydkort understøtte full duplex......
Avatar billede kongen Nybegynder
16. maj 2001 - 13:37 #2
Samtidig regner jeg naturligvis med at du har sat din mikrofon etc ordentlig op. Kontakt mig på icq 15070003 eller kongen19@hotmail.com, så sætter jeg en server op, så vi kan teste det.
Avatar billede boomshanka Nybegynder
20. maj 2001 - 11:15 #3
Okay. Jeg har måtte sende min harddisk til Jylland, fordi den var defekt (derfor svarer jeg først nu). Jeg prøver så snart jeg får ICQ op at køre.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester