Avatar billede styggeulv Nybegynder
04. februar 2001 - 19:24 Der er 1 kommentar og
1 løsning

ASUS PCI-3800/intet tv-billede??

Jeg har lige købt dette PCI-3800 tv in-out, og det er jo en herlig sag.. MEN: Jeg får kun lilla billede, når jeg forsøger at aktivere LIVE-funktionen til grabbing... Det sære ved det er, at jeg rent faktisk GODT kan grabbe.. men jeg kan kun se billedet/avi-filen EFTER jeg har grabbet! Jeg har vs. 3.42 og Win ME.

I øvrigt et lille tip til andre: Jeg prøvede indtil flere nvidia-kort uden held.. indtil jeg \"faldt over\", at man skal aktivere IRQ til VGA for at få det til at virke.. shit - man lærer så længe man lever.. .-)

huX
-Ulven-
Avatar billede styggeulv Nybegynder
05. februar 2001 - 02:17 #1
ok - uha - jeg er lidt ked af, at jeg har lagt mit sprgsm. et forkert sted... that\'s what it\'s like to be a NEWBIE... :-(
anywayZ: BINGO! Jeg fandt løsningen selv! Min opløsning stod på 16bit hi-colour, og det ku\' ASUS ikke li\'... det virker FINT med 256 farver, og med 32bit er det bare flot! I full screen.. og mit Isis lydkort gi\'r lyden i de små højttalere.. wow - LUCKY ME! :-)

huX 2 u all!
-Ulven-
Avatar billede styggeulv Nybegynder
02. september 2001 - 10:29 #2
test
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester