Avatar billede anders_t_nielsen Nybegynder
19. februar 2004 - 12:24 Der er 2 kommentarer

vedr videresendelse af email.

Når jeg videresender mails, der har vedhæftede filer, så videresendes de vedhæftede filer ikke. Problemet opstod i december, men jeg ved ikke om det er relateret til nogle ændringer vedr. eksempelvis firewall. Det underlige er, at i "sendt post" anføres mailen med den vedhæftede fil, men modtageren får den bare ikke.

Derimod kan jeg godt gemme den vedhæftede fil på c-drevet, lave en ny mail, og sende den, så kommer den vedhæftede fil med frem. Har du nogen anelse om hvad der kan være baggrunden for dette problem?

MVH
Anders
Avatar billede aovergaard Nybegynder
19. februar 2004 - 13:54 #1
Hvis du har et AV prg. som skanner udgående mail, så kan det godt være det som er problemet. Så skal du bare lige ind og sige, at det ikke længere skal skanne de udgående mail - kun de indgående.
Avatar billede anders_t_nielsen Nybegynder
19. februar 2004 - 14:09 #2
Jeg kører en mcafee groupshield, men har tjekket om det er det der er problemet det er det desværre ikke.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester