Avatar billede deliveryboy Nybegynder
21. januar 2004 - 16:09 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Initializing Plug and Play Cards

Jeg og min ven har samlet en computer, ned i en alu. kasse, den virkerede fint nok indtil jeg satte mit cd-rom drev i, i starten havde jeg lidt problemer men det var bare nogle jumpers som sku flyttes på, og da jeg fik de ttil at virke skrev den dette efter detecting Master og slave: Initializing Plug and Play Cards... Card-01 Creative ViBRA16C PnP, så jeg tænkte at jeg bar sku ind og lege med PnP i bios, men ingen af de opsætninger kunne hjælpe mig, da jeg havde den oppe at kører inden cd-rom drevet blev sat i, virkede alt også mit creative lydkort... Hvad kan problemet være ?
Avatar billede deliveryboy Nybegynder
21. januar 2004 - 16:33 #1
Jeg har fundet fejlen...
Avatar billede deliveryboy Nybegynder
15. marts 2004 - 09:14 #2
kl
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester