Avatar billede axl_rose Nybegynder
08. januar 2004 - 13:59 Der er 1 løsning

Deling på netværk Hjælp!

Hej
Jeg har lige investeret i en router (d-link) jeg har 3 pc'er på inkl. admin-pc. Admin-pc og pc-1 vil gerne se hinanden og man kan dele og printeren kan deles, men pc-2 vil kun gå på internettet ikke andet.

Jeg har prøvet at installere det der i Windows XP hedder mindre kontornetværk, det virker fint på de andre men ikke på den her pc.

Jeg har Norton Antivirus 2004 installeret, kan det have indflydelse
Avatar billede agalion Nybegynder
08. januar 2004 - 17:13 #1
Såfremt din router understøtter NAT, dvs. at den kan uddele ip-adresser til de tilkoblede computere, så skal alle computere bare sættes til automatisk at få en ip-adresse. Når det er gjort, så skulle alle computere gerne kunne gå på Internettet og de skulle også gerne kunne se hinanden. Du kan evt. undersøge hvilke ip-adresser de forskellige computere får (skulle gerne starte med 192.168, 172.16 eller 10.0 - hvis de starter med 169.254, så får de ikke en adresse af routeren). Norton kan have en indflydelse hvis den indeholder en firewall.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester