Avatar billede skyggebjerg Nybegynder
28. december 2003 - 18:33 Der er 2 kommentarer

Fejlmeddelelse ved start af Simcity 4000

Jeg har et problem med at starte SimCity 4000. Når jeg har installeret spillet korekt og prøver at starte det, kommer følgende meddelelse: Log ind med administrator-rettigheder og prøv igen. Jeg kører Windows XP Professional og har checket om jeg er administrator og det er jeg. Ved i hvad der kan være galt???
Avatar billede kristian_hansen Nybegynder
30. december 2003 - 11:48 #1
kommer der en fejl i event viewer ? Hvis ja, hvilken (eventid og source).
Avatar billede skyggebjerg Nybegynder
30. december 2003 - 13:43 #2
Øhhh....hvad er event viewer??? Jeg har installeret spillet korekt uden fejlmeddelser. Men fejlmeddelsen "Log ind med administrator-rettigheder og prøv igen" kommer frem når jeg trykker på startikonet. Jeg kommer slet ikke ind i spillet. Jeg har faktisk haft præcis det samme problem med The Sims Unleashed....så det er ikke cd´en det er galt med.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester