Avatar billede boffy_vs Nybegynder
22. december 2003 - 10:38 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Hvordan aktiveres et on-board gfx kort samtidig med et AGP?

Jeg har et Geforce mx420 (gammel sag) og et onboard gfx kort, og kunne godt bruge 2 skærme. Men, når jeg sætter AGP kortet i deaktiveres det andet, og jeg kan ikke finde det igen (med mindre jeg tager AGP ud). Så hvordan aktiveres de begge samtidig.

AMD Athlon 2200+, MMX, 3DNow, 512mb, XPHome, ASRock (bundkort).
Avatar billede mufoxe Nybegynder
22. december 2003 - 10:53 #1
Det er sjældent at man kan bruge både onboard og AGP på samme tid. Særligt på lowend bundkort ser man det sjældent. Hvis der ikke findes en option i BIOS til at enable det, så kan du desværre ikke bruge det på samme tid som med AGP. Den gode nyhed er at man kan få ret billige grafikkort i dag, som har både DVI og VGA. De kan sagtens drive to skærme. Jeg vil tro at du kan erhverve dig et sådant kort for 600 - 1000,-.
Avatar billede boffy_vs Nybegynder
22. december 2003 - 10:57 #2
den anden mulighed er bare at finde et gammelt skod PCI gfx, men skal sku kunne lade sig gøre uden
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester