Avatar billede agnvs_dei Nybegynder
15. december 2003 - 20:21 Der er 1 kommentar

CD-samling i database vha. ren PHP i en txt-fil eller i MySQL

Hej.

Jeg vil meget gerne kunne lave et meget simpelt system, så jeg skal kunne indtaste mine CDer ind i en database, som så bliver hentet ud i en .php-fil i alfabetisk rækkefølge, og så det er muligt kun at se artist, albumtitel og format.
Så kan man klikke på albummet, og komme ind i en ny fil hvor det så er muligt at se overskrift med artist og albumtitel. Desuden kan man se coverbillede, udgivelsesår, min vurdering af pladen, format, "additional info", trackliste og mulighed for at tilføje ekstra "info"-muligheder.

I princippet er det sådan som her: http://www.marks.dk/cd/ark.htm - bare at jeg ikke skal intaste det hele i en ny html-fil hver gang, men kan hente det ud fra en database i en php-fil.

Håber der er nogen der kan hjælpe, og få lidt point for ulejligheden, for jeg vil virkelig gerne have gjort det hele lidt nemmere :)
Avatar billede agnvs_dei Nybegynder
15. december 2003 - 20:23 #1
Glemte at skrive at man kan se noget hen af det jeg gerne vil have, dog så jeg hver gang skal skrive det i html, her: http://www.marks.dk/musik.php
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi tilbyder markedets bedste kurser inden for webudvikling

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester