Avatar billede geddeth Nybegynder
10. december 2003 - 11:45

Aktivér et HTTP-link fra Windows 2K kommandolinje

Jeg vil gerne hente/aktivere et HTTP-link fra  kommandolinjen på et Windows 2K-baseret system. Linket er specielt, fordi det er et link til en eksekverbar fil, OG det har nogle POST-parametre inkluderet. Så det har altså formen: http://ipaddress:8000/cgi-bin/file.exe?para1=A&para2=B

Jeg har forsøgt at bruge wget og lynx til Windows men uden held. De kaster begge en eller anden form for undtagelse, og wget kan åbenbart ikke håndtere POST-data ordentligt. Kender nogen til en måde at få dette til at ske på? Jeg forestiller mig, at en browser måske har nogle kommandolinje parametre, som gør at den lukker ned umiddelbart efter man har hentet linket.

Oprindeligt blev den eksekverbare fil aktiveret via en HTML-form og en browser, men jeg vil gerne kunne aktivere den via kommandolinjen.

En ekstrea feature ville være hvis jeg kunne få resultatet af forespørgslen i en fil eller på skærmen, helst uden HTML i. Men det er intet krav.

Tak,
/geddeth
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester