Avatar billede simonsecher Nybegynder
08. december 2003 - 13:52

Du er en haj hvis du kan hjælpe mig her

Hej,

Jeg har brug for lidt lynkode... Jeg har en lille side der skal checke om en anden side er operationel. Hvis den anden side ikke er operationel, så skal den gå til en ny side. Hvis den anden side ikke er operation, giver det sig til kende ved at at den siger "siden kan ikke vises" hvis man forsøger at gå til den. Det er den eneste måde man kan finde ud af at den ikke er operationel... så jeg har brug for lidt sejt php eller eller java script der kan checke det.

Så altså kort og godt. koden skal checke en url, hvis url'en ikke svarer/eksisterer, så skal den sende brugeren til en eller anden side jeg definerer.

PT. har jeg bare sådan et meta refresh tag kørende, men jeg har har brug for at kunne blive sendt til side X i stedet for at den blot viser "siden kan ikke vises" når URL'en er død...

Er der en haj der kan hjælpe mig?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester