Avatar billede kaad15 Nybegynder
07. december 2003 - 13:13 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Hvad skal jeg vælge

Jeg vil starte med at sige at jeg er ret noob til det her...... så skær det lige ud i pap for mig når i svare...... Jeg har lige lavet en hjemmeside i Frontpage 2000..... Den fylder 10 mb..... og jeg skal finde et webhotel til det. Det skal være sådan et hvor jeg kan gå ind og redigere i hjemmesiden hele tiden. Nogen der har nogle forslag....
Avatar billede bufferzone Praktikant
07. december 2003 - 13:17 #1
Du kan gå ind og redigere din hjemmeside heletiden alle steder. Mener du at du vil kunne logge på med frontpage og rette her, eller er det nok at du kanrette i forntpage lokalt på din maskine, og så loade din hjemmeside op med FTP, som man normalt gør.

Hvis det er sidste løsning du kan bruge, så kik f.eks på www.cliche.dk de er ret billige, og selvom de fik klø i starten for deres service, bruger jeg dem selv til et af mine hoteller uden problemer
Avatar billede spontek Nybegynder
07. december 2003 - 13:24 #2
www.1go.dk kan du få 25 MB for 50 kr. årligt. På http://www.1go.dk/forum2003/viewtopic.php?t=1891 kan du set lidt af hvordan de behandler dine data. Jeg tvivler på at nogle andre kommer i nærheden af så gode forhold og så slet ikke til 4 kr. pr. måned.

PS: Jeg har selv pt. tre betalingshoteller hos dem, og en strive gratishoteller og er meget godt tilfreds.
Avatar billede espersen Novice
07. december 2003 - 13:28 #3
vil foreså dig at kigge lidt i trådene her på Eksperten om valg af webhotel !

Det ER en jungle !!

her er nogle tråde hvor der anbefales (og frarådes) hoteller
http://www.eksperten.dk/spm/429070
http://www.eksperten.dk/spm/431380
http://www.eksperten.dk/spm/429965
http://www.eksperten.dk/spm/416798
Avatar billede hostmoster Nybegynder
08. december 2003 - 09:22 #4
Så vil jeg anbefale at du finder et webhotel der uderstøtter Frontpage. Det gør f.eks. udbydere der også har windowsservere. Se f.eks. www.starthotel.dk
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester