Avatar billede pingopablo Nybegynder
04. december 2003 - 21:38

Intel ANS og Spanning Tree Protocol

Jeg har læst i følgende dokument http://ftp1.us.dell.com/app/1q03-Bhu.pdf og på andre sider på Internettet om "Intel ASN" og "Spanning Tree protocol".

Der står at "Intel ANS" inkluderer "Cisco Fast EtherChannel trunking" teknologi og dette kræver at swithcene understøtter "Cisco Fast EtherChannel" og at "Spanning Tree Protocol" skal være disabled.

Sagen er den at jeg har et netværk på omk. 100 maskiner, der kører langsomt. Forleden prøvede jeg at kigge lidt på trafikken på min egen maskine ved hjælp af programmet "Etherreal". Der stod mange forekomster af protokollen "Intel ANS" og "Spanning Tree Protocol".
Efter hvad jeg kan se i det nævnte dokument ligner beskrivelsen den måde vores netværk er bygget op på, vi har 2 netkort på serverne, vores switche understøtter "Cisco Fast EtherChannel" osv. bortset at vi kører med "Spanning Tree Protocol". Så tænkte jeg om netværket er langsomt fordi der køres med både "Intel ANS" og "Spanning Tree Protocol", som der står i dokumentet at man ikke skal gøre.

Nogen der ved noget om dette og hvad grunden er til at man ikke på køre med begge protokoller?

200 point til løsning / uddybende relevant forklaring omkring ovenstående.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester