Avatar billede llll Nybegynder
26. november 2003 - 21:19 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Adgang til internet med adgangskode

Er det muligt i win 98 s.e. at forhindre adgang til internettet med en adgangskode. Eller findes der programmer som giver en denne mulighed. Browseren er Mic. Internet Explorer. Computeren iøvrigt skal være fuldt anvendelig uden kode.
Avatar billede teamleader Nybegynder
26. november 2003 - 22:46 #1
Hvis du anvender et 56 K modem/ISDN, skal der altid angives pw, husk dog at slå autofuldførelse og "gem pw" fra i opsætningen.
Jeg kender ikke programmer der kan gøre det hvis du har en bredbåndsforbindelse.
Avatar billede halifax Nybegynder
27. november 2003 - 04:22 #2
Med et program som File & Folder Protector (ikke gratis) kan der sættes kodeord på iexplorer.exe - og ethvert andet program til nettet som feks. Outlook Express. Har selv brugt det på min daværende 98SE. Kører XP Pro idag.
www.softheap.com/ffp.html
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester