Avatar billede lemk5 Nybegynder
19. november 2003 - 22:24 Der er 1 kommentar

hyle tone fra gfx kort

Hej
Har netop fået mig et nyt MB asus a7n8x deluxe. Mit problem er nu at mit gfx kort(daytona TI-4200) er begyndt at hyle. Det er ikke blæseren men selve gfx kortet...
Det mystiske er nu at hvis jeg placeren min finger oven på kortet et bestemt sted ude i siden, forsvinder hyletonen. Der var ingen problemer på det gamle MB men nuu ja hylder det helt vildt. Det mest irriterende er nok at hyle tonen også ryger ud i lydkortet (har to det samme på begge).

Er der nogen som har nogen der kan fixe det eller er det et nyt gfx kort ?
Avatar billede enriko Nybegynder
02. juli 2005 - 01:20 #1
det er fordi det sidder ikke helt i stikket eller stikhuset.. du skal have den sidden godt.. jeg kender problemet fra min grafikkort hvor min pc hylder også når min grafikkort sidder skævt osv.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester