Avatar billede brainless Nybegynder
19. november 2003 - 19:57 Der er 1 løsning

Tecra 8100 - Skærm tænder ikke

Hejsa

Jeg har et ret irriterende problem på min bærbar (Toshiba Tecra 8100). Skærmen vil ikke tænde mere end hvert 10-15. gang.
Har rodet lidt med de forskellige komponenter, selvom der ik er ret mange muligheder...
- Hvis jeg fjernet batteri, dvd-drev og diskettedrev, sætter strøm til, og tænder er skærmen sort efter opstart. Hvis jeg derimod straks efter jeg har sat batteri og dvd-drev i maskinen igen, starter maskinen med og uden strøm tilsluttet, virker skærm billedet fint igen. Lige indtil maskinen bliver slukket igen :-(
- en anden fejl er at keyboardet pludseligt stopper med at fungere, gerne sammen med andre komponenter (meget underligt) Begge ting er startet på samme tid, men kan selvfølgeligt desvære ikke huske hvad der lavede fejlen...

Denne måde at bruge en pc på, er lettere belastende... -og særligt svært at installere windows!
Håber der er nogle som har en ide til hvad der kan være galt, og måske endda har en løsning på problemet. Løsningen er 100 værd!
Avatar billede brainless Nybegynder
19. november 2003 - 22:09 #1
ok, så prøver vi lige noget andet... (håber ik det er imod reglerne!)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester