Avatar billede staff Nybegynder
12. november 2003 - 14:43 Der er 1 løsning

Forbindelse virker kun gennem proxy.

Jeg har et netværk der er sat op med DHCP og NAT. Windows 98 maskinerne virker perfekt. Men det gør windows 2000 maskinerne ikke - den eneste måde de kan opnå internetforbindelse på, er at bruge en proxy (den samme win2000 server, der kører nat og dns). De får gateway, dns-oplysninger osv. perfekt gennem DHCP. De kan endda pinge til maskinerne ude i verden og gennemføre en traceroute. Men de kan ikke forbinde til noget direkte på port 80, 21 eller nogen anden. Jeg har prøvet at angive netværksinstillingerne manuelt, og har geninstalleret TCP/ip. Er der nogen, der har nogle forslag ??
Avatar billede staff Nybegynder
29. januar 2004 - 15:34 #1
Lukket af mig selv
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB