Avatar billede salttoft Nybegynder
21. oktober 2003 - 00:17 Der er 1 kommentar

Format af telefonnumre på kontaktpersoner i MS Outlook

Hejsa jeg har lige et spørgsmål til håndteringen af kontaktpersoner i MS Outlook. Jeg har en SPV mobil og en Palm Vx som jeg synkroniserer med MS Outlook, og uanset hvor mange gange jeg skriver telefonnumrene op i formatet xxyyzzqq så skriver Outlook det i formatet xx yy zz qq, og det betyder at "vis nummer" funktionen på min mobil ikke viser navnet, det er til irritation for mig, men jeg kan ikke i Outlook finde ud af hvor jeg ændre opsætningen, og om det overhovedet er i dette program at "fejlen" ligger. Jeg håber at der er en eller flere skarpe "knive" som kan besvare dette spørgsmål, du skal blive rigt belønnet!
Avatar billede mile Juniormester
28. oktober 2003 - 13:52 #1
Det er desværre Outlook der gør det, og jeg mener ikke at der er en hylende F.. du kan gøre ved det....
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester