Avatar billede kimv Nybegynder
13. oktober 2003 - 10:53 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Fejl i PDF filer

Efter at have opgraderet til Acrobat Reader 6.0 sker det tit at jeg ikke kan åbne pdf filer jeg modtager på e-mail, jeg får en fejlmeddelse der siger at pdf files er "damaged". Så beder jeg afsenderen at sende den igen så virker det fint. - Der er pdf filer fra flere forskellige afsendere. Er der nogle der har en god ide ?
Avatar billede martin_moth Mester
13. oktober 2003 - 14:56 #1
Har selv Adobe acrobat reader 6.0 - ingen problemer.

Har ofte oplevet, at filer - ikke bare pdf - bliver beskadiget når de sendes som vedhæftet fil. Zippes de først, sker der meget sjældent noget... Jeg gemmer naturligvis først på et eller andet drev, før jeg åbner. Jeg tror ikke at det er Adobe Acrobat Readers skyld...
Avatar billede kimv Nybegynder
13. oktober 2003 - 21:10 #2
Tak for forsøget, men det er ikke løsningen, selv om jeg gemmer
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester