Avatar billede carstencarsten Nybegynder
16. september 2003 - 11:43 Der er 2 kommentarer

Photoimpact eller Adobe Elements?

Jeg overvejer at købe et billedbehandlingsprogram dels til billedoptimering men også til brug for at kunne lave et online web fotogalleri ( fotoalbum). Fotoalbummet skal være flot , dynamisk og gerne med thumbnails med mulighed for at se billedet i stort format - evt med en beskrivende tekst.

Hvad er bedst til dette ? hvilke fordele er der ved hvert af proigrammerne ? Hvad er mest brugervenligt ? hvilket program kan bedst bruges til at lave online web fotoalbums ?

Jeg har besluttet at jeg vil kigge på Uleads Photoimpact eller Adobes Elements
Avatar billede bufferzone Praktikant
16. september 2003 - 12:22 #1
Adobe elemente får rigtig gode anmeldelser og storebror photoshop er jo industristandard,
Avatar billede carstencarsten Nybegynder
16. september 2003 - 12:52 #2
ja men er der nogen som på en række punkter har holdt dem overfor hinanden ? findes Photoimpact i en DK version eller som elements kun i en UK/ US version ?
Ved godt at photoshop er det førende men det er lidt i overkanten rent prismæssgigt for mig. Elements og photoimpact ligger begge på ca 600 kr og er vidst til det samme marked. Er der nogen som har gode / dårlige erfaringer - og hvad er deres svagheder og begrænsninger ? I dag bruger jeg enten Ifanview og MS paint men jeg vil gerne kunne lave et fotoalbum til web. Derudover er mit behov at kunne ændre billedstørrelse til f.eks 200 x 200 og at komprimere og at ændre format til JPEG.Jeg hjar tænkt på om ikke Adobe er det sikre valg som går godt i hånd med andre produkter photoshop, og div videoredigeringsprogrammer hvis jeg en dag for brug for dette - kender dem desuiden for PDF.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester