Avatar billede hijklm Juniormester
07. september 2003 - 14:40 Der er 13 kommentarer og
2 løsninger

"Arbejd hjemmefra"-tilbud?

Man ser overalt disse annoncer hvor folk tilbyder at man kan tjene masser af penge ved at arbejde hjemmefra osv. Mange refererer til hjemmesider hvor man kan bestille info som koster en masse penge.

Som studerende kunne jeg godt tænke mig at vide om der overhovedet er nogen der kender til en "arbejd-hjemmefra" løsning man rent faktisk kan tjene penge på?
Noget som ikke kræver alt for mange timer og fleksible arbejdstider.
Avatar billede cdc Novice
07. september 2003 - 14:43 #1
min anbefalin er at du ikke skal kaste dig ud i det, da der for øjeblikket er meget med world games som er en form for pyramidespil. Og jeg har set deres m,ateriale og det ser ikke godt ud
Avatar billede grunken Nybegynder
07. september 2003 - 14:45 #2
/enig med /cdc

du skal overhovedet ikke kaste dig ud i noget der koster penge ved opstart....det bliver kun ris til egen numse!

brug nogle dage find et koncept, og markedsfør det under eget navn
Avatar billede erikjacobsen Ekspert
07. september 2003 - 14:46 #3
Du kan godt arbejde hjemme og tjene penge, men kun hvis du er rigtig god til
nogle af de ting, som der efterspørges. Fx. web-udvikling.

Alt hvad der lugter af smarte metoder og pyramidespil bør man holde sig fra.
Dels kan det være ulovligt i Danmark, dels kommer du ikke til at tjene
synderligt (hvis noget) på det - det gør de folk der er højere oppe i
systemet derimod.

Brug almindelig sund fornuft.
Avatar billede freeman Nybegynder
07. september 2003 - 14:50 #4
/cdc ..

Så har du øjensynligt ikke sat dig ind i hvad det er. Selve Worldgames er jo et firma som tibyder spil, som det hentydes. Der er mange casinospil, et kontrolleret lotteri, et fiktivt aktiespil (bygger på udbud og efterspørgsel), senere kommer der alm. tips/odset.

Derudover er der så muligheden med at få flere med som så giver et x antal kr. Så får man også % af det som han tjener / bruger.

Jeg kan ikke se det "farlige" i det, ej heller at der skulle være pyramide over det. Personlig er jeg ikke meget for det ord som de selv bruger, Multi level marketing.. men det kalder de det..

Det er jo det samme som ved klasselotteriet, hvis de gav penge for at få andre med, og så gav procenter af deres gevinster / udgifter..
Avatar billede freeman Nybegynder
07. september 2003 - 14:51 #5
Forøvrigt.. jeg er selv med og har betalt 125kr for at være medlem.. og for det er man så med i lottier i 2 trækninger.. Ligesom lotto..
Derudover får man så adgang og kan danne sig en mening, hvilket jeg har gjort :)
Avatar billede cdc Novice
07. september 2003 - 14:54 #6
freeman-->> jo jeg har sadt mig ind i det, og dette var den korte udgave, i kllasse loteriet skal man ikke værve to personer som igen skal have fadt i to osv osv, Man er heller ikke i klasse lotteriet til "værve" aftener, hvor man skal fyre sine salgsteknik af som er nøje indstuderet med alt hvad man skal bruge af salgstekknik.

Hvis det var så godt og lovlig, hvem ville så ikke tjene 14 mill om året skattefritt, det er jo det de lover.

Jo jeg har læst materialet nøje, og det er bare en anden form for "pyramidespill"
Avatar billede freeman Nybegynder
07. september 2003 - 14:58 #7
Jeg er (sjovt nok) ikke ening i det hele, men jeg vil så godt give dig ret i, at de værvemøder også er en fis i en hornløgte. Jeg bryder mig heller ikke om det. Jeg har aldrig været ved et ved worldgames, men jeg har for nogle år tilbage prøvet et ved kosmetikfirmaet, LR marketing, og det skal jeg ikke med til igen.

Man skal have 2 personer med før man kan få penge ud af worldgames, det er også rigtig, og det vil jeg da sige, er det enste som man kan synes er lidt mærkelig. Igen, hvis der ikke kom flere ind i worldgames, vil aktiespillet gå død, da det lever på folks satsninger. Det er ikke afhængig af om du starter imorgen eller sidste år...
Avatar billede freeman Nybegynder
07. september 2003 - 15:00 #8
Men grunden til at jeg er med er, at jeg synes egenlig det er sjovt nok med lidt aktiespil og sådan. og så på et senere tidspunkt vil jeg da også smide et lille konferencesystem op, hvor nye så kan få hjælp.

Jeg regner ikke med at tjene milliioner, men blot at få min udgift på 125kr ind igen :)
Avatar billede freeman Nybegynder
07. september 2003 - 15:04 #9
Man kan sammenligne det lidt med at lave en knaldhamrende flot hjemmeside med et ok indhold, og så finde en annonce med at man ved at smække deres banner på siden kan tjene kassen.. Det er da muligt man kan det, selvom markedet er meget lille, men det kræver at man har noget at tilbyde..
Avatar billede cdc Novice
07. september 2003 - 15:05 #10
Her et klip fra et brev til evnt, prospects som de kalder det:

Et eksempel på mulig inntekt pr uke: Du verver 2
personer i uke 1. De verver 2 hver i uke 2 osv. I uke
11 vil du få inn mer enn 2000 personer i ditt
nettverk. Forutsatt en viss balanse i høyre/venstre
bein vil du den uka tjene 270 000 kr, pr uke !
Bonuser som er uavhengige av balanse kommer i tillegg,
og folks bruk av spill etc er heller ikke medregnet !
Og skulle man ikke klare dette, så er 2 eller 10 tusen
pr uke også en akseptabel gjentakende inntekt !
Avatar billede freeman Nybegynder
07. september 2003 - 15:13 #11
Som jeg sagde, så giver jeg heller ikke meget for de salgstaler. Men ser man objektivt på det, så handler det jo om at man får noget for at få flere med. Hvis man ikke gør det, ok, så kan man stadig tjene/tabe på aktiespillet osv.

Forøvrigt, nu når man taler om "arbejd hjemmefra", så er der jo også meget andet af den slags. F.eks. LR Marketing & Cosmetics. Det er helt ideelt hvis man interessere sig for parfume, cremer og den slags. Der sælges ligesom tuppeware ved homeparties, og der kan man også få flere ind og tjene på det..
Men det er jo hvis man har den interesse..
Avatar billede cdc Novice
07. september 2003 - 15:17 #12
det er da riktig nok, og jeg har også blevet prøvet på at blive fanget i LR nettet, og det sagde jeg også nej til. Men det er vel smag og behag
Avatar billede martin.jensen Nybegynder
08. september 2003 - 09:29 #13
Ja sådanne pyramider er fantastiske. Du hverver 2 personer der hverver 2 osv. I uge 20 skal du så ud i et sprogkursus, for da overskrider antallet af hvervede den samlede (voksne) danske befolkning. I uge 32 skal man så have fat i NASA og et rumskib ud til den næste befolkede planet :-) Men hold da kæft hvor kommer man til at tjene kassen :-)
Avatar billede eldrup Nybegynder
30. marts 2004 - 00:10 #14
Så lige dit indslag og kom straks til at tænke på det jeg selv arbejder med..
Hvis du er interesseret i at tjene nogle gode penge hjemmefra og arbjede PRÆCIS når du selv har lyst så kontakt mig på michael@meldrup.dk..
Har fundet en mulighed for at få en passiv indkomst og tjene penge på at andre folk sparer penge.. Det er selvfølgeligt helt lovligt.. Det er ved hjælp af network marketing.. Men kontakt mig for mere info herom...
Avatar billede hijklm Juniormester
30. marts 2004 - 16:32 #15
eldrup--> Men det er en slags sælger-job kan jeg så regne ud? Hvor man sælger et produkt til andre som de kan spare penge ved at købe.....lyder meget som ACN og andre pyramide-tiltag....
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester