Avatar billede bd Nybegynder
27. august 2003 - 13:04 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

out of office virker ikke til ekstern mails

Hej

Vi har en exchange server 2000. Når man sætter i outlook (out of office) funktion, man får svar ved intarn mail men den sender ikke ud til ekstern mails.

Vi har også en anden problem med adresse bogen. Alle bruger kan kun hente adresser men kan ikke rette i adressebogen. Når jeg ændre permission i exhange system manager, administrative groups, folders, public folders, adressebog, properties, pemissions, client pemission. får jeg dette melding: exchange manager system, invalid window handle, ID no:80040102.
Jeg kan godt ændre i andre mapper. begge problemer er kommet efter jeg har opdatteret til sevice pak 4 og alle de sikkerheds opdateringer.
Avatar billede mjohansen Nybegynder
27. august 2003 - 13:54 #1
I Internet Mail Connector i Exchange Server er der en option der hedder "Disable Auto reply to the internet" og den er default ON!
Slå den fra og det virker!
Avatar billede bd Nybegynder
27. august 2003 - 14:59 #2
Hvor kan jeg finde Internet Mail Connector? Er det under Exchange, administrative groups? Jeg kunne ikke finde den. Tak for hjælpen forløbige.
Avatar billede mjohansen Nybegynder
27. august 2003 - 15:06 #3
Avatar billede bd Nybegynder
27. august 2003 - 15:38 #4
Tak for hjælpen det virker nu.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester