Avatar billede bubbi Nybegynder
26. august 2003 - 16:20 Der er 3 kommentarer

XP maskine der ikek vil modtage en IP

Hejsa

Jeg har et "mindre" problem. Jeg har en maskine med XP, der er koblet på et netværk. Men denne maskine vil pludslig ikke få en IP. Den IP den har er en "automatisk tildelt privat". Hvorfor vil den ikke modtage en fra DHCP serveren? Nogle ide'er? Vi har prøvet det meste, men intet. Vi kan se på forbindelsen at den modtager intet data fra netværket. Vi har prøvet med forskellgie net kort men helle ringen succes der.

MvH
Jesper
Avatar billede themustangman Nybegynder
26. august 2003 - 16:26 #1
Måske er firewall'en aktiveret?
Avatar billede chapter Nybegynder
26. august 2003 - 16:27 #2
Når du siger pludselig, mener du så at det har virket før? Og i så fald er det pga. reinstallation, netværksændringer eller ingen umiddelbar grund at den er hold op med at virke ??
Avatar billede jepouls Nybegynder
27. august 2003 - 13:26 #3
Har haft et lignende problem. Fandt ud af via min internet udbyder, der er Dansk kabel TV, at DHCP serveren, der i mit tilfælde er et Motorola kabelmodem " bare" skulle slukkes og fysisk adskilles fra pc'en mindst 5 min. Som sagt så gjort og det virkede.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester