Avatar billede casaolsen Nybegynder
13. august 2003 - 10:47 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Oprette flere konti i Outlook 2000

Hej...

Jeg skal tilføje en ny konto til et Outlook 2000 program, jeg har fulgt vejledningen på: http://www.securehosting.dk/dk/support/index.php?page=outlook

- men det funker ikke, jeg modtager intet.

I forvejen ligger der en gammel konto fra den gamle udbyder. Og jeg skal tilføje en ny. Hvis I kigger på: http://www.securehosting.dk/dk/support/index.php?page=outlook så har jeg ved nr. 3 valgt "add" i stedet og fulgt resten af vejledningen. Herefter blev jeg bedt om at lukke og genåbne Outlook hvilket jeg gjorde. Herefter trykkede jeg "send/receive -> All konti" men intet skete.

Under "Sendt/receive" under "All Konti" står den eksisterende konti - men ikke den nye jeg har oprettet - måske er fejlen der?

Er der nogen der kan fortælle mig hvad jeg gør galt. Jeg ved at mailen virker da jeg i går oprettet en testkonto og installerede den i en anden version af Outlook. Og webmailen fra udbyderen virker også...

mvh Thomas
Avatar billede jnissen Nybegynder
13. august 2003 - 10:53 #1
Jeg har denne guide, som godtnok er til Express, men der er ikke den store forskeld. Prøv det engang. http://www.klemensker-if.dk/email.asp
Avatar billede casaolsen Nybegynder
06. oktober 2003 - 09:31 #2
slut
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester