Avatar billede www.jesper Nybegynder
22. juli 2003 - 19:38 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Hardisk, extended partion og ikke-allokeret plads

Jeg har en Primary partion, C: og en extenden partion, som indeholder en Logical partion, D:
Derudover har jeg ca. 3 gb ikke-allokeret plads, som ikke er under nogen extenden partion eller noget, men bare ligger i enden af hd'en. Problemet er så at jeg netop har reziset min D partion med Partion Magic 8, for at få mere ikke-allokeret plads (til Linux). Problemet er bare at den plads jeg havde regnede med blev lagt over i den ikke-allokerede plads, istedet blev lagt som Fri plads (hvilket jeg går ud fra er en slags ikke-allokeret plads) under min extended partion, og det var jo ikke meningen. Er der ikke en eller anden måde hvorpå jeg kan få den nu Fri plads på min extenden partion lavet om til ikke-allokeret plads? Som i nok kan gette bruger jeg Windows XP pro.

Det skal lige siges at jeg næsten ingen forstand har på hardiske og deres indelinger, men jeg håber i forstår hvad jeg mener. Har brug for et rimeligt hurtigt svar, derfor 150 point :)
22. juli 2003 - 19:57 #1
Du har nu resized det logiske drev på din extended partition. Nu skal du efterfølgende resize den extended partition også.

Det gør du ved at angive en ny størrelse herpå (samme som det logiske drev, og samtidig fortæller du, om den ledige plads skal være før eller efter partitionen.
22. juli 2003 - 20:00 #2
.
Avatar billede www.jesper Nybegynder
22. juli 2003 - 21:39 #3
tak for ´det hurtige svar, det virkede perfekt :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



Seneste spørgsmål Seneste aktivitet
I dag 14:04 Pixeline cd’er til PC Af Mathilde i Windows
I dag 01:14 Windows 10 - IIS 10 Af bsn i Windows
I går 20:39 Boot fra USB Af poulmadsen i Windows
I går 11:43 Gmail-ikon på skrivebordet Win 10 Af ErikHg i Fri debat
I går 09:22 Lopslag Af Luffe i Excel