Avatar billede moltzen Nybegynder
21. juli 2003 - 01:22 Der er 2 kommentarer

Info om Harddiske

Hvor godt / stabilt kører en MAXTOR 250 GB sata 7200rpm i forhold til , feks en MAXTOR 250 GB IDE 133 7200rpm .. Hvad er bedst , jeg har et ASUS P4PE med promise sata controller, Så tænkte på om det var nice, og om det kunne betale sig.  plz msg me :)
Avatar billede halifax Nybegynder
21. juli 2003 - 01:48 #1
Kan spørgsmålet ikke vendes, om du har brug for en hurtig SATA i det daglige? Og endelig er forskellen på dem ikke voldsom stor.
Hurtige diske er der mest brug for i servere og til fx. real time videoredigering.

Er det sådan, at du gerne vil have det sidst nye - du har jo controleren - er det snarere dét, end behovet der afgør dit valg.  :)
Avatar billede moltzen Nybegynder
21. juli 2003 - 02:23 #2
Jo sådan kan man os se på det.. jeg har brug for hurtig disk til video redigering,  og så havde jeg jo en dejlig controller i maskinen.. så overvejer stærkt at købe en SATA
..
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester