Avatar billede mrrghamselv Nybegynder
25. juni 2003 - 12:39 Der er 3 kommentarer

Forlænger kabel til skærm driller.

Jeg har lige købt en
"1,8 VGA HI Res kabel(100% approved and tested)". Så jeg kan få mit tower ned på gulvet og stå. Det virkede fint indtil jeg starter spillet Age Of Mythology når det spil køre går skærmen i sort og der står 5 grønne lamper og blinker på skærmen. Trykker jeg alt + tab kommer jeg tilbage til alm windows Det er kun når jeg skal køre det spil. Nu har jeg pillet kablet af igen og det køre uden problemer.
Avatar billede jpvj Nybegynder
25. juni 2003 - 12:44 #1
Hmmm.... det kan have noget at gøre med at signalet bliver dæmpet i dit forlængerkabel. Prøv et kabel i bedre kvalitet...
Avatar billede mrrghamselv Nybegynder
25. juni 2003 - 13:14 #2
Ja det lyder meget logisk, det er også det jeg er kommet frem til men det undre mig bare at der kun er når jeg starter et bestemt spil. Den opføre sig sådant. Jeg nægter at købe et nyt kabel før at andre muligheder er udtømt så der for giver jeg heller ikke points for svar der lyder køb nyt kabel, grafikkort, skærm, comp...... :) jeg er intresseret i om der er andre der har haft samme problem hvor det er afhjulpet ved ikke nødvendigvis at købe nyt.
Eller hvis der er en der ummidelbart kan sige det er fordi den ledning i kablet der står for overførslen af bestemt grafik eller ligendende er i stykker så du skal bare ha' den byttet. Eller what ever andet som kan hjælpe...
Avatar billede jpvj Nybegynder
25. juni 2003 - 15:22 #3
Eneste forklaring jeg kan komme på, er at spillet bruger en høj opløsning/refreshrate. Signalkvaliteten bliver så dårlig, at skærmen ikke kan
synce på det, og går i powersave...

For en anden gangs skyld: Vent med at afvise et svar, til du har fundet den endelige løsning.

JP
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



Seneste spørgsmål Seneste aktivitet
I dag 14:04 Pixeline cd’er til PC Af Mathilde i Windows
I dag 01:14 Windows 10 - IIS 10 Af bsn i Windows
I går 20:39 Boot fra USB Af poulmadsen i Windows
I går 11:43 Gmail-ikon på skrivebordet Win 10 Af ErikHg i Fri debat
I går 09:22 Lopslag Af Luffe i Excel