19. juni 2003 - 18:12Der er
17 kommentarer og 5 løsninger
Nedkøling af øl??
Hej, jeg har lige et spørgsmål som nok ikke passer helt til denne side, men prøver alligevel. Da jeg meget gerne vil finde en løsning på mit meget alvorlige problem...
Tirsdag i uge 29, tager mine vennner og jeg, traditionen tro, til Samsø Festival. Hvor vi skal opføre os underligt og drikke en masse øl hele ugen. Og da vejret selvfølgeligt bliver kanon, med masser af sol får vi det samme tilbagevendende problem igen i år.
Vores øl bliver varme.....
Er kommer i så ind i billedet... Jeg har brug for en måde hvorpå man kan afkøle øl, uden brug af electrisitet. Altså ikke noget køleskab, fryser osv...
De 100 points gives til den der kommer med en mulighed som holder, og virker...
Og spørgsmålet er åbent indtil afgang til samsø, så alle har en mulighed for at svare/se med..
Håber meget på at der sidder en eller anden Fessor derude, med smag for kolde øl....
ps: Et huld i jorden godtages ikke, har prøvet... Flydende kvælstof går nok heller ikke...
Jeg har selv tit været på Skanderborg Festival, og det kan også blive temmelig varmt. Det du skal gøre er at køre hen til det nærmeste køle- fryse firma du kender, og få noget flæk-is udleveret i en flamingo tønde. DET VIRKER! Flæk-is er hårdt komprimeret is, så det tør ikke så let. Jeg vil skyde på sådan en tønde-fuld kan holde i 5 dage, og især hvis den er nedgravet.
skulle lige til at forslå det med hullerne. vil dog mene at hullet bør graves inde i jeres telt, som så er forsynes med et hul i bunden. som låg anvender i fx 10 com flamingo der passer lige i hullet. har i tillige is med er det helt perfekt, men generelt er jordkøllede pilsnere kolde nok, men ikke så længe som fx en iskølet :-)Denne metode hæmmer også tyveri i de kolde øller.
Gør som en rigtig nørd, køb en bunke dåser med komprimeret luft. Du kan købe aerolsol dåser med luft i, de er bla. velegnede til at gøre tastature rene med. Hvis du vender dem på hovedet, så kommer der is ud. De kræver ikke andet end en rygsæk og de virker!
jeg kender en der tog en skrottet fryser fyldt med tøris med på midtfyns (el. var det langelands festival). det smarte var at fryseren jo er isoleret hvilket sænkede varmeindstrømningen og dermede tørisens sublimeringstid. lidt det samme trick som med flamingokassen, der nok ville være min foretrukne beholder. men hvis du bruger tøris så sørg for at øl og tøris holdes fysisk adskilt da tørisen er -78°C
tøris kan du vist få smidt i nakken hvis du beder om skrotis
Synes godt om
Ny brugerNybegynder
Din løsning...
Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.