Avatar billede latka Nybegynder
06. juni 2003 - 16:55

DVD-brænding med ulead moviefactory 2

Hey derude,

Lad os sige jeg gerne vil brænde en film ned på en DVD, jeg har capturet filmen fra tv'et i computer. Når den lagrer de gemte optagelser laver computeren MPG2-format af det optaget. Det er jo ganske perfekt.
Jeg optager i bedste kvalitet 9000 kbps (kan vælge ned til 5000 kbps), men tager 9000 kbps for at få den bedste kvalitet. Når computeren har nået dens maksimum fil-størrelse 2 GB, laver den en ny fil. Dette er ikke et problem når anvender ulead moviefactory2.
Jeg kan sagtens ekstrakte film, (klippe reklamer fra) og lave mit eget design med baggrundselementer.

Problemet er selve brændingen. for at få plads til filmen. skal jeg komprimere den, også skal den først konventere video. Herefter kommer en boks frem og siger at der ikke er nok DISC place, trods min film måske kun er på 3.2 GB?!?
jeg har altid plads til mere end hvad den "require".

Kan filernes størrelse på 2 GB, have noget med det at gøre?
Er der noget bestemt man skal tage højde for når man komprimere?
Skal den optaget kvalitet stemme overens med den brændte kvalitet? eller hvordan får man brændt en DVD ved komprimering, for hvis det hele er i bedste kvalitet er der kun plads til en time....

En anden lille forespørgsel:

Når man har gemt et projekt og åbner det en anden gang har størrelse af projektet fordoblet, trods det er den samme kvalitet og indhold?? Det vil sige man skal udføre det på en gang??

Latka.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester