Avatar billede hazart Nybegynder
06. juni 2003 - 00:45

Hjælp: dllhost.exe, COM+ memory leak.

Hejsa Eksperten.

Jeg har søgt en del på nettet for at finde en forklaring på mit problem. Jeg kører en større hjemmeside www.tegnebordet.dk med op til 50 brugere online samtidig. (ved ikke hvor mange hits - har ikke stats på siden flytningen af server)

Serveren kører med 512Mb ram, og det er en Win2k Advanced Server. Jeg ved at det er for lidt, men det har også noget med penge at gøre.

Problemet ligger i et memoryleak i et COM+ objekt som i forbindelse med IIS optager op til 1GB RAM inden brugerne modtager "HTTP 1.1 New Session Failed"

Jeg har på fornemmelsen at det er noget ASP kode der sluger alt hukommelsen fordi den ikke bliver afsluttet ordentligt. Nu er det bare sådan at der findes ufattelige mængder gammelt aspkode, som jeg ikke har lyst til at læse igennem for fejl. Jeg har læse noget om at specielt Session variabler skulle være hårde mod hukommelsen, men man er jo nødt til at have en session variabel til om brugeren er logget ind.

Jeg havde håbet på om nogen kunne forklare mig en metode hvorpå jeg kunne se hvilke ASP sider der får COM+ dll'en til at leake.

Jeg har lagt mærke til at en af programmørene har lavet dette stunt et sted i koden (login systemet).

If blabla... Then
  Session("foo") = Response.cookies("bar")("banan")
End If

Det er et stykke kode jeg har noget suspekt, men ellers er det alt hvad jeg har at komme op med.

200 Point til den der kan give et opklarende svar på problemet.

Ps. Kontakt mig gerne på ICQ på UIN: 62985150
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Uanset kodesprog, så giver vi dig mulighederne for at udvikle det, du behøver.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester