Avatar billede fund-a-mental Nybegynder
20. maj 2003 - 22:05 Der er 1 kommentar og
1 løsning

glemt adgangskode

jeg sidder med en maskine hvor min bruger har glemt sin adgangskode. Hans bror der har installeret xp har glemt admin koden. Uden admin koden kan jeg ikke bruge reparer xp til at give ham en ny adgangskode. Jeg ved at man på en xp pro der ikke er opdateret ( og det er denne maskine ikke) kan bruge en boot disk (evt en speciel en fra linux til windows systemer) kan boote i fejlsikker tilstand og derpå logge på som admin uden adgangs kode og redde brøleren. Hermed også en advarsel om at opdatere xp for at undgå dette. Er der nogen der kan fortælle mig hvor jeg kan downloade en sådan bootdisk? Og om jeg kan bruge en win 2k boot disk (kører selv 2k pro) og i så fald hvordan jeg laver en boot disk under 2k (ved godt at jeg skal bruge min cd til det, men hvordan skal jeg lave disken)
pls help
på forhånd tak
</Fund-A-mentaL>
Avatar billede double-g Juniormester
20. maj 2003 - 22:21 #1
Avatar billede tonnybrandt Nybegynder
20. maj 2003 - 23:45 #2
Fra ovenstående side:
http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd/
Den har jeg brugt på både nt, 2000 og xp. Den virker.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester