Avatar billede icelands_ Nybegynder
05. maj 2003 - 18:57 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

CD drev forsvinder

Nero gik ned, så i huj og hast brugte jeg den indbyggede cdbrænder i windows xp. Jeg kopierede filerne til min plextor cdrw og brændte cd'en, hvilket gik fint.

Men nu kan computeren ikke finde de cd'er jeg smider i mine drev? Hvis jeg går ind i stifinder så kan jeg se at windows har fundet cd'erne, men når jeg prøver at eksekvere dem, så får jeg at vide, at der ikke er nogle cd'er i mit drev.

Jeg har prøvet at fjerne mine 2 cd-rom drev (har plextor cdrw og pioneer dvd) men det hjælper heller ikke, og jeg har desuden geninstalleret programmet, men det virker heller ikke - hjælp...

Nå ja, ser jeg inde i kontrol panelet så tror windows lige pludseligt at mit dvd drev har formeret sig til også at være et scsi cd drev, der står:

DVD_fcs DVD-ROM_fcs7040 SCSI CdRom Device
DVD_fcs DVD-ROM_fcs7040 SCSI CdRom Device
DVD_fcs DVD-ROM_fcs7040 SCSI CdRom Device
PIONEER DVD-ROM DVD-106
PLEXTOR CD-R PX-W4824A
Avatar billede casch Nybegynder
05. maj 2003 - 19:20 #1
har du prøvet at fjerne dine dvd drev fra enhedshåndtering? Evt at du fjerne alle dine cd/dvd drev på en gang og genstarter maskinen
Avatar billede icelands_ Nybegynder
05. maj 2003 - 22:38 #2
Ja, når jeg så genstarter den så installerer den drevene automatisk, men det har ingen effekt, desværre
Avatar billede casch Nybegynder
05. maj 2003 - 22:46 #3
har du prøvet at pille kablerne ud (både strøm og ide) fra dine cd drev og starte maskinen. Tjek om den stadig har alle dine cd-drev. Hvis så fjern dem og genstart og når de så er væk slukker du maskinen og sætter kablerne i igen.
Avatar billede icelands_ Nybegynder
05. maj 2003 - 23:00 #4
Jeg fjernede kablerne sammen med alt der tilhørende softwere (nero / plextools) og satte det hele sammen igen som du foreslog og det virker ^^^ :-) De ekstra scsi drev er der dog stadig, men det er mindre væsentligt, bare cdrom'ene igen virker, tusind tak for hjælpen casch, giv et svar og du får dine velfortjente point :-)
Avatar billede casch Nybegynder
05. maj 2003 - 23:03 #5
kanon at du fik dit til at virke. Jeg sidder og bøvler med mit tapedrev jeg ikke kan få til at fungerer:(
Avatar billede icelands_ Nybegynder
05. maj 2003 - 23:41 #6
surt :-(

Jeg har desværre ikke megen erfaring med tape drev, men hvis du fortæller hvad der helt konkret er i vejen, kan det da være jeg har hørt om det :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester