Avatar billede hairball Nybegynder
02. maj 2003 - 10:15 Der er 6 kommentarer

Wap problem

Kan nogen fortælle mig hvor understående kode resulterer i en "P undefined" på nogle telefoner ?

<?xml version="1.0"?>
<!DOCTYPE wml PUBLIC "-//WAPFORUM//DTD WML 1.1//EN" "http://www.wapforum.org/DTD/wml_1.1.xml">
<wml>

<card id="card1" title="Computerworld Online">
    <p>
    <b>IBM afviser s&#248;gsm&#229;l fra Unix-ejer</b><br/><br/><i>IBM ben&#230;gter alle anklager om kontraktbrud, misbrug af forrretningshemmeligheder og unfair konkurrence, som blev rejst mod firmaet af SCO Group i et sagsanl&#230;g i marts. SCO Group ejer rettigheder til Unix og kr&#230;ver syv milliarder kroner i erstatning fra IBM.</i><br/><br/>Af: Jakob M. Larsen<br/><br/>IT-giganten IBM afviser alle anklager fra selskabet SCO Group, der ejer rettigheder til dele af Unix-styresystemet. SCO Group anklager IBM for at misbruge af forretningshemmeligheder, unfair konkurrence og kontraktbrud.<br/><br/>Dermed skal SCO Group ikke umiddelbart regne med at f&#229; udbetalt de syv milliarder kroner i erstatning, som selskabet sags&#248;gte IBM for i marts.<br/><br/>IBM afviser i et svar til retten i Utah kategorisk, at selskabet har foretaget sig noget ulovligt, skriver Computerworlds s&#248;sterpublikation, Infoworld.<br/><br/>SCO mener, at IBM aktivt har fors&#248;gt at forringe v&#230;rdien af Unix-styresystemet, is&#230;r Unix p&#229; Intel-platforme, til fordel for IBM's egen Linux-satsning.<br/><br/><b>Svar p&#229; tiltale</b><br/>Baggrunden er, at IBM i 1985 indgik en Unix-licensaftale med telekoncernen AT&amp;T med henblik p&#229; at udvikle det s&#229;kaldte AIX-operativsystem. <br/><br/>Aftalen indebar, at IBM skulle holde Unix-programkoderne hemmelige og sikre sig imod uautoriseret distribution.<br/><br/>1995 k&#248;bte SCO Group rettigheder til Unix, og nu mener SCO, at IBM har forbrudt sig imod de oprindelige kontrakter om Unix.<br/><br/>I det 18 sider lange svar giver IBM Uni - Læs resten af denne artikel på vores www.computerworld.dk<P><small><anchor title="forside!">Forside<go href="default.asp#card1" method="get"></go></anchor></small>
</p>
</card>
</wml>
Avatar billede janegil Nybegynder
02. maj 2003 - 10:29 #1
Du har en stor <P>.

For det første er paragraph i WML liten <p>.

For det andre er P-elementet ikke avsluttet.
Avatar billede janegil Nybegynder
02. maj 2003 - 10:37 #2
Kartago bør ødelegges:
<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1" ?>
og
http://validator.w3.org/
Avatar billede lrd Nybegynder
16. maj 2003 - 15:48 #3
Avatar billede lrd Nybegynder
16. maj 2003 - 18:16 #4
Få forfanden lukket dine spørgsmål hairball!!!

Du er anmeldt!!!!!
Avatar billede fromsej Praktikant
18. maj 2003 - 14:34 #5
Hairball>>Tillykke med førstepladsen:
http://www.eksperten.dk/toplist.phtml?sort=Udest%26aring%3Bende&order=desc
Vorherrebevares!!!
Avatar billede fcs Novice
18. maj 2003 - 16:06 #6
Hairball>> Du har mange uafsluttede spørgsmål herinde. Der er mange folk der har forsøgt at hjælpe dig. De fortjener enten at få nogle point for deres ulejlighed eller at du i det mindste reagerer og forklarer yderligere for at I kan få løst problemet. Det er ihvertfald uacceptabelt at have så mange point ude. Du bedes rette op på dette ved at lukke dine mangle gamle spørgsmål indenfor 5 dage. Sker dette ikke, vil din brugers status her på eksperten blive taget op til overvejelse.

FCS/Coadmin
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester