Avatar billede morten_sl Nybegynder
16. april 2003 - 10:54 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

6-pols mini-din til S-VHs

jeg skal have min kammarats computer koblet til fjernsynet .. han har et grafikkort med tv-out .. Winfast 3D S325 .. men ikke S-VHS , derimod et 6-pols mini-din .. kan der købes en adapter til dette , eller skal jeg selv lave den ???
Avatar billede rune.rasmussen Nybegynder
16. april 2003 - 13:10 #1
6-pols stikket er sikkert et kombo stik ligesom på mit geforce4 kort.
dvs. at man kan sætte et s-vhs stik direkte i, men hvis man skal bruge et kabel med RCA stik (phono stik) så skal man benytte en adapter (der som regel følger med)
Avatar billede morten_sl Nybegynder
16. april 2003 - 13:15 #2
det er ikke muligt at sætte SVHS direkte i, da det som før sagt er en udgang til 6-pols mini-din .. spørgsmålet var om der var nogen der vidste hvor man kunne skaffe et kabel med mini-din (han) <> SVHS (hun).. så er jeg fri for at lave et selv ????!???
Avatar billede Slettet bruger
17. april 2003 - 11:54 #3
Avatar billede morten_sl Nybegynder
17. april 2003 - 17:28 #4
Tak for hjælpen!!!!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester