Avatar billede piotr48 Nybegynder
07. april 2003 - 13:07 Der er 2 kommentarer

SpeedStream2601

Hvordan skal jeg konfigurere min SpeedStream2601 router for at kunne udføre stemmesamtaler?
Jeg bruger en polsk kommunikator"TLEN" og kan ikke oprette en "direkte forbindelse", men kan dog sende og modtage skriftlige beskeder. De skriver, at det kan være pga. firewall (det har jeg ikke), eller at min maskine er usynlig for andre, fordi jeg bryger LAN
Min OS er Win ME. Hvilke porte skal jeg Åbne og hvordan gør man det?
På forhand tak
Avatar billede cne Nybegynder
07. april 2003 - 14:39 #1
Czesc Piotr

Det kræver at du åbner/nat'er de porte som programmet skal bruge.. - porte'ne kan du sikkert finde på TLEN's hjemmeside.. - når du har dem, skal du så lave et NAT entry for den port, fra ydersiden af din 2601 router til indersiden, så den peger på din egen pc, f.eks. 192.168.1.5.
Avatar billede jumber Nybegynder
18. april 2003 - 23:37 #2
Vis det er en speedstreamer 2601 du har findes der er Hjemmeside hvor du kan se hvordan man gør vis den alså virker det er ikke altid den gør det nemlig.

www.dsl-faq.dk
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester