Avatar billede morten_sl Nybegynder
31. marts 2003 - 17:05 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Tv-out til Beovision AV-stik uden scart ???

Jeg har TV-out på mit grafik-kort(S-VHS) .. men igen scart i mit gamle fjernsyn .Der er kun et AV-stik ,er der nogen der ved noget om en adapter til dette ..altså fra S-VHS til AV-stik på et gammelt Beovision 8900 ?!?
Avatar billede abdulla_jensen Nybegynder
31. marts 2003 - 17:07 #1
Køb en adapter i fks. merlin eller fredgaard., mankan også købe et sæt med ledning og diverse adaptere i for en rimelig penge.
Avatar billede morten_sl Nybegynder
31. marts 2003 - 17:14 #2
yeps .. jeg har et i forvejen ... problemet er mit gamle fjersyn .. det har ikke scart-indgang .. gammelt b&o fra midt i 80´erne .. b&o har deres egen stik ( tror jeg nok , har ikke set det før) som de brugte til deres egne videoer .. så det vi snakker om er en adapter fra scart-stikket til b&o special av-stik????
Avatar billede hottadpole Nybegynder
31. marts 2003 - 20:14 #3
Hvis det stik du har i fjernsynet ligner et gammeldags din-stik med lidt anderledes benfordeling er der ingen problemer i at få fat i en adapter. B&O solgte dem en overgang. Prøv at ringe til B&O, de er så flinke der oppe.
Avatar billede hottadpole Nybegynder
07. april 2003 - 19:39 #4
Takker. Har du fundet det rigtige grej?
Avatar billede morten_sl Nybegynder
07. april 2003 - 19:55 #5
yep ..har selv lavet et .. B&O ville have 300 kr for det .. jeg købte delene i brinck elektronik .. de kostede knap 50 kr .. så det var jo ok !!! TAk for hjælpen
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester