Avatar billede cogito Nybegynder
27. marts 2003 - 11:44 Der er 1 kommentar

prompt for password skal sættes til blank -> hele domænet

Hej.

Jeg har et Windows 2000 netværk, 2000 servere og 2000 klienter.

Mit problem/udfordring er, at jeg gerne på alle klientpc'erne/alle brugerne vil have, at maskinen SKAL undlade at promte for kendeord, når maskinen kommer ud af standby. Jeg er klar over, at settingen finder under Control Panel -> Power Configuration. Men, jeg vil gerne sætte den som standard til en værdi for alle brugere. Dvs. værdien blank.

Jeg har forsøgt forskelligt i registry, men uden held.
Jeg har gennemsøgt Group Policy, men uden held.

Hvordan er det lige, at jeg sætter den værdi. Er det en værdi i registry? Meget gerne f.eks. ved brugerlogin/at det chekkes ved hvert brugerlogin.

Mvh.
Peder
Avatar billede mrmox2 Nybegynder
02. april 2003 - 01:39 #1
blot et gæt, har det noget med det at gøre der under sikkerhedsindstillinger hedder "tillad ikke at seneste navn vises i logonbilledet"??
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester