Avatar billede petrol Nybegynder
02. marts 2003 - 21:55

Underligt problem med navigationsbar

Jeg har lavet en navigationsbar i flash, der i første frame tager højde for værdien af den variabel filmen er blevet kaldt med og som i forhold til den springer til en bestemt frame, hvor en bestemt knap er markeret.

Det virker fint på min lokale server. Problemet er, at når jeg uploader navigationsbaren til mit webhotel, så virker knapperne ikke ordentligt første gang de benyttes. Den rigtige side bliver kaldt, men filmen springer ikke til den rigtige frame i henhold til variablen. Det gør de til gengæld anden gang :S

Er der nogen der har et gæt på hvad der kan være galt.... (kan det evt. have noget at gøre med de variabler, der sættes under object-taget i html-koden?)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester