Avatar billede kollek Nybegynder
12. februar 2003 - 15:37 Der er 3 kommentarer

Hjælp...Irriterende bjælke på startside

Efter jeg har besøgt en  side på nettet har jeg fået slæbt en lille irriterende "Bjælke" ind på min Pc. - Den lægger sig nederst på skærmen når jeg åbner min startside med tilbud om casino, make money, Travel, sex m.v.-
Jeg har prøvet at slette den i Instillinger/startside ligesom jeg har prøvet at vælge en anden side som startside. - Ingenting hjælper.... Den lægger sig som på denne blanke side: 

http://ecmh.com/passthrough/index.html?about:blank

Nogen forslag til hvordan jeg slipper af med den?????
Avatar billede birgittejensen Nybegynder
12. februar 2003 - 15:44 #1
Check dit kontrolpanel .. tilføj/fjern programmer .. jeg har også haft den, men kan desværre ikke huske hvad den hedder. Men den burde være derinde og du kan let genkende den på navnet. Den har også oprettet mapper under programmer ..
Avatar billede aovergaard Nybegynder
13. februar 2003 - 02:37 #3
Jeg ville også installere ad-aware hvis jeg var dig. Kan den ikke helt fjerne den så ligger den i din opstart og skal fjernes herfra. Gå i start - kør - skriv: msconfig - ok. Gå i fanebladet Start. Her ligger en masse unødvendige ting og sager og sikkert også din fil. Du skal have fjernet fluebenet på filen. Hvis du ikke lige ved hvad den hedder, så kig på dette link som i alfabetisk orden fortæller dig hvad de forskellige ting betyder, og hvilke du kan og skal fjerne.
http://www.pacs-portal.co.uk/startup_pages/startup_full.htm
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester