Avatar billede ultimezia Nybegynder
19. december 2002 - 19:45 Der er 1 kommentar

fejl under læsning af localhost

Jeg har lavet en hjemmeside i asp, som jeg selvfølgelig gerne vil teste før jeg uploader den. Jeg har sat IIS op til at "mappw" hjemmeside, så den kan åbnes lokalt og eksekvere asp koden. Nu har jeg så problemmer at hvis jeg åbner siden således : http://127.0.0.1/something virker det som det skal, den spørger selvfølgelig om kode, hvilket er ret irriterende, derfor jeg gerne ville åbne den på denne måde : http://localhost/something, men det virker ikke. Jeg har været igennem lmhost samt host filerne i windows/system32/drivers/etc men de står som de skal : 127.0.0.1 localhost #PRE. Har prøver uden #PRE også, men det burde jo ikke gøre noget, da #PRE jo bare preloader siden.
Jeg kan sågar pinge localhost og få at vide at det er ip'en 127.0.0.1, hvilket den selvfølgelig også skulle være, da localhost blot er en loopback funktion (127.0.0.1)...

Nogen der har nogle foreslag til hvorfor det ikke virker, og hvordan jeg kan fixe det?
Avatar billede lockd Nybegynder
14. december 2003 - 01:23 #1
ja MIG
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Uanset kodesprog, så giver vi dig mulighederne for at udvikle det, du behøver.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester