Avatar billede johnnyr Nybegynder
20. oktober 2002 - 12:48 Der er 1 kommentar

Udgående SMTP (virus eller lign)

Er det muligt at se hvad er er sendt ud af ens PC direkte via SMTP ?

Der findes en millon programmer der ligger og lure som sender diverse info gennem en SMTP. Er det muligt at se hvad der er røget ud af den som en 100% overvågning af spyware ?
Avatar billede bufferzone Praktikant
20. oktober 2002 - 16:59 #1
Du kan installere en personlig firewall som f.eks. sygates eller Bitguard. Selv Zonealarm eller tiny ville kunne bruges her.

Disse programmer kræver at du har givet tilladelse for at et program kan sende ud af din forbindelse. Hvis du så sætter alle tilladelser til at der skal spørges hver gang, så vil du (i teorien i hvert tilfælde) få at vide hvergang noget blev forsøgt af sendt fra din maskine.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester