Avatar billede sanded_shadow Nybegynder
03. oktober 2002 - 08:33 Der er 2 kommentarer

mIRC

Jeg kan ikke modtage filer gennem mirc, men kan sagtens sende! jeg sidder her på job bag firewall hvilket jeg ikke kan røre, og derhjemme en speedstream 2601 router med firewall som jeg godt kan røre!! nogen som kan hjælpe med hvordan jeg sætter den til at modtage filer!?

Mvh Sanded
Avatar billede sanded_shadow Nybegynder
03. oktober 2002 - 08:36 #1
hmm har lige set jeg godt kan modtage txt filer men ikke .avi - en af mine venner har lavet en avi film på 450 mb, så det er ikke ulovligt til alle jer legende "politi folk" herinde!
Avatar billede neess Nybegynder
03. oktober 2002 - 12:04 #2
Hvis du godt kan modtage nogle former for filer, kan det tyde på at du har en ignore på bestemte filer i mIRC. Det du skal gøre er at gå ind i options og under dcc. der kan man vælge noget med at der er bestemte filer man ikke vil modtage. Det skal du så tage fra.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester