Avatar billede svinte Nybegynder
25. september 2002 - 22:25 Der er 2 kommentarer

Eksekvering af eksterne programmer i Windows

Jeg er ved at lave en frontend til Winamp v. 2X i et: Delphi/Apache/php/windows miljø, problemet er, at når brugeren uploader en fil, via apache/php benytter jeg følgende delphi kode til at finde Winamp (der kører i forvejen):
hwndWinamp := FindWindow('Winamp v1.x', nil);

Problemet er, at winamp er startet ved PHP´s "exec()" kommando, og mit delhpi program derfor ikke finder den iganværende session af winamp, men begynder en ny, derfor er det umuligt fx. at sætte mp3 filer i kø.
Avatar billede svinte Nybegynder
25. september 2002 - 22:31 #1
Med andre ord, hvordan starter jeg et program, fra PHP, der dukker frem ved den aktuelle bruger. (eller andet der vil virke)
Avatar billede svinte Nybegynder
27. september 2002 - 13:27 #2
Jeg har nu fået det til at virke, ved at køre det som en lokal bruger. Hvis andre har en idé til at køre det som Apache-service, er der stadig 200point + 1000 bonus point.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi tilbyder markedets bedste kurser inden for webudvikling

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB