Avatar billede pumb Nybegynder
18. september 2002 - 19:56 Der er 4 kommentarer

Webkamera Logitec Quickcam Pro 4000 til XP

Hej,

Jeg har lige købt et Quickcam Pro 4000 og bruger XP. Når det bliver installeret laver den en fejl i XP som siger at den har overskrevet nogle filer som er nødvendig for at win XP kører korrekt, er blevet erstattet af versioner, der ikke kan genkendes. Indsæt din XP cd for at gendanne filerne. - det virker bare ikke.

Den anden fejl er at kameraets mic virker - men når man vælger den i kameraets indstillinger vil den ikke acceptere den.

Jeg har et Logitec multimedie keyboard - og der stå i instruksen at dette kan skabe problemer og at jeg skal afinstallere multimediefunktionenr - det kan jeg dog ikke :(

Er der nogen der kan twiste dette problem?

Peter
Avatar billede pumb Nybegynder
18. september 2002 - 23:35 #1
Hmm - nu har jeg tjekket det igen - det er ikke kameraet der fejler noget - men den software der følger med. Når det installeres vil den ikke acceptere at bruge microfonen fra kameraet. Er der andre overvågnings software jeg kan prøve til kameraet?
Avatar billede theill Nybegynder
24. september 2002 - 17:57 #2
Proev mit webcam program ConquerCam:

  http://www.filebasket.com/conquercam.html
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester