Avatar billede kran06 Nybegynder
09. september 2002 - 10:22 Der er 2 kommentarer

genvej i windows

Jeg vil gerne vide hvordan man laver om på hvilke "genvejsknapper" der skal være, når man fx. gemmer i word, så kommer der et "gem som" vindue og der til venstre er den nogle genveje-knapper.
Avatar billede miss-g Seniormester
31. januar 2003 - 23:49 #1
Tror ikke folk helt forstår spørgsmålet *S* Vil du vide hvordan man gemmer et dokument i word, hvordan man laver genveje til dokumenter eller hvad spørger du om?
Avatar billede jeajesper Nybegynder
23. oktober 2003 - 22:47 #2
Jeg er helt med på hvad du mener, jeg leder selv efter svaret:

Når du skal gemme et eller andet i windows, og vælger Gem Som, så får du en kasse hvor du kan gemme. Ovre i venstre side af den kasse er der nogle genveje til nogle mapper(f.eks. Seneste doumenter, skrivebord, dokumenter, netværkssteder, osv).

Det vi vil vide er om man selv kan tilføje nogen og/eller redigere i de eksisterende?

/JEA
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester