Avatar billede rexius Nybegynder
08. september 2002 - 13:44 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Ftp server videre på nettet

Jeg har en cisco 677 router og et tiscali abodement, jeg deler en internet opkobling sammen med en kammerat, internt kører alt som det skal, men ud til det store vide web, så sker der ting og sager, vi har prøvet at sætte en FTP server op, men der er ikke hul igennem, jeg kan snildt downloade fra nettet, både via ftp og http. også uploade vi FTP og http, er der nogen der kan hjælpe med at få min FTP server på nettet??
Avatar billede iblarsen Praktikant
08. september 2002 - 13:47 #1
Du skal fortælle din router hvilken ip adresse din ftp server har. Er du i tvivl hvordan man gør - så prøv at kigge på denne side http://www.cybercity.dk/privat/support/adsl_udstyr/cisco_677/port_forwarding/
Avatar billede rexius Nybegynder
08. september 2002 - 22:44 #2
Det var net op den side jeg savnede takker iblarsen.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester