Avatar billede vessel Nybegynder
11. august 2000 - 10:34 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Hastighed på parralelporten

Hejsa!!
Findes der ikke et program der kan se hvilken hastighed at min parralelport arbejder med ??  Jeg har nemli\' fået et ZIP-drev, og vil se hvor hurtigt at den overfører.
Avatar billede hobbez Nybegynder
11. august 2000 - 13:34 #1
Hvis du installerer softwaren til ZIP-drevet installerer du samtidig et program der får parrallelporten til at overføre data hurtigere end den normalt ville gøre, når du anvender dit ZIP-drev.

Det fremgår af dokumentationen hvor hurtigt det er.

Men ellers er det jo simpelt: Tag en fil på en given størrelse - 50 meg fx.- , kopier den til og fra dit ZIP-drev, og brug et stopur.

/Rob
Avatar billede manicure Nybegynder
18. august 2000 - 18:42 #2
du kan osse højreklikke på \"Denne computer\" og vælg \"Egenskaber\" og så \"Enhedshåndtering\".
så trykker du på plus-tegnet og ser en liste over dine porte. marker så den port hvor zip-drevet er tilsluttet og tryk på \"Egenskaber\" og vælg \"Portindstillinger\". se på \"Bit pr. sekund\"
Det tal der står er selvfølgelig i Bit men hvis du har en lommeregner eller ligende, så går der 8 bit på en byte! Dvs. 8 bit = 1 Byte.
God fornøjelse!

:o)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester