Avatar billede webdesigner Praktikant
30. maj 2002 - 16:09 Der er 6 løsninger

Layout god eller ..........

www.animeguiden.dk/beta
hvad synes du ??
karakter påbudt(13 skala) hvis du vil have point....
Avatar billede startfirma.dk Nybegynder
30. maj 2002 - 16:13 #1
6@13

Hvad skal man bruge det til?

:D
Avatar billede -simon- Nybegynder
30. maj 2002 - 16:13 #2
Hvis man går ind uner adult skriver noget tilfældigt står der

"Du har ikke den alder >> er << skal til for at fortsætte"


9
Avatar billede seraphiel Nybegynder
30. maj 2002 - 16:15 #3
9@13 pga. den er så nem at finde rundt i og manga er ownage ! ;)
Avatar billede michael-k Nybegynder
30. maj 2002 - 16:16 #4
syntes det er et lækkert site, uden det helt vilde grafisk, som ikke gør noget da det bliver spædet op med billeder.
Den er måske lidt tung, tog lidt tid på en 512 linje.
Farvevalget er okay, igen enkelt med få farver.
Ellers ved jeg ikke rigtig om der er mere  andet end en karakter  9
Skal lige siges jeg ikke rigtigt har fattet at give karakter for noget man ser på forkselligt, personligt kan jeg ikke bruge en karakter til noget, er mere for ord :)  men sådan er vi så forskellige.
Lige en ting mere hvad med at validere siden  det ville være cool prikken over I´et

/Michael Knudsen
30. maj 2002 - 16:56 #5
God Dammit, den scrollbar skriger alt for meget igennem! Faktisk de fleste elementer på siden som ikke burde skrige sådan op, gør det!
Personligt kan jeg ikke lide den farve (blå) - men det kan i jo ikke gøre for :-). Hvis jeg ikke tager fejl er det den samme blå, den "window blå" (hvis du forstår). Altså den der kan kaldes med "blue". (Font-color: blue; ex). Det virker, for mig, lidt for.. tja.. amatør agtigt at bruge en af de 16standard farver. Ingen side er en standard. Vælg jeres egen farver. Hvis i gerne vil bruge den "blue", så brug den som en overskrift, og de andre farver kunne være nogle blålige nuancer af den.

Forsiden, er du klar over hvad den fylder? +400kb!!! Se her http://www.animeguiden.dk/beta/fanart/dnangel.jpg det antyder at du har gidet at åbne et tegne progranm og skallere det ned / komprimere det o.s.v. så det kom ned på en anstændig størrelse.Det går RIGTIG hårdt ud over brugerne.
De fleste havde forladt din siden inden de kom.
Altså tilpas billederne, gør dem klikbare til det orginale billede.

Det fancy Javascript i bunden, driller mig. Jeg kan ikke se hvad jeg klikker på, hvor det går hen, type af link o.s.v. Fjern det.

Der er lavet alt muligt for at fjerne læselysten, blinkene billeder Bevægene streg, en ramme af fancy billeder hele vejen uden om teksten. Det skal være mere simpelt, og stadigvæk flot.

De steder hvor du har tonet billede ned, til fordel for læse venligheden - det virker ikke helt godt. Den skal altså mere ned. Top 5 har jeg droppet pga det.

Hvorfor er der ikke en general menu struktur? Det forvirrer (lidt) at noget af nyheder er grå, men resten er menu punkterner er blå. Det ville være okay hvis den grå farve fulgte med hvor man var - så kunne jeg hurtig finde frem til min nøjagtige placering på siden.
Det giver dog lidt mere grafik som skal chaes pr. ny side man besøger - der er i forvejen rigtig meget grafik, som trækker ned på loadtiden.

Når et menupunkt's tekst er for stort i forhold til selve "menukassen" gør man det ikke mindre (ex. merchandise). Så må du gøre dem alle sammen små. Det kunne også give lidt luft om dem, og så tilføje en bull-ting.  http://www.designsbymark.com/designtips/bullmenus.shtml det vil hjælpe rigtig meget.

Anime? Jeg ved ikke hvad det er, jeg bliver nysgerig, klikker mig ind Manga (det ved jeg heller ikke hvad er). Der ser jeg:
En liste med dragonball, pokemon, digimon. Jeg ved slet ikke hvor jeg er, hvad det er for en side. Et vildt gæt ville være det er en tegnefilms side (kun pga. designet).
De fleste andre sider indholder den liste. Prøv at gøre følgene.

1. Kom med en hurtig text over hvad der fines på siden
2. Hvis i må (rettigheder). Kan i jo bruge noget som kenetegner hver serie. Jeg ved at pokemon har den lille gule ræv, som kan  bruges som et lille icon måske.

Jeg syntes at i skulle gøre det muligt at komme tilbage til forsiden, ved at klikke på logoet.

Angåene logoet, det er flash. Et lidt unødvendigt flash logo. Bare pga den streg. Der kunne laves noget tilsvarene som et gif. Det giver ihvertfald 2fordele.

1. Alle dem som ikke har flash player kan se det :-).
2. Hvis i er fornuftige, laver i 2 billeder. Et med anime, og et transperant hvor der kun er en streg der bevæger sig. Så lægger i anime som baggrund, og stregen ovenpå som <img> tag. Det giver mindre loadtid.

En side som jeg syntes der er godt med liv i, uden det går ud over læsevenligheden er: http://www.sydhavsradio.dk Måske kan i få nogle ide'er af det?

På min 1024px * 768 store skærm, pladsen ikke rigtig udnyttet. 30% til det man generelt kommer efter (teksten), 8% til navigering (noget jeg tog på øjemål). Resten er, "hvidplads". Hvad med noget der ligner 65% tekst, 10% navigering. og resten "hvidplads"?
Dog som det ser ud nu er der slet ikke nok indhold, til det kan blive udnyttet, men måske en dag :-)..


Det var godt og blandet fra possen.

/Casper
Avatar billede nicklasb Nybegynder
30. maj 2002 - 17:15 #6
har ikke lige læst alle kommentarene.. Så ved ikke om dette er gentagelse.. Men så får du da en karakter mere til samlingen..

Syntes ikke for godt om siden.. Der er alt for meget der bevæger sig.. Syntes det virker irreterende.. og teksten du har skrevet rundt okring er ikke for godt ud.. Tror du skal prøve med en anden skrifttype.. Og i din top5 boks er det lidt svært at se hvad der står..

syntes der er for meget luft mellem de forskellige elementer på din side..

og dine tre tegninger på forsiden kan ikke vises..

jeg vil kun give den 5 eller 6 på 13-skalaen da den ikke lige er min stil syntes jeg..

/Nicklas B.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi tilbyder markedets bedste kurser inden for webudvikling

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester